Assessment Public Speaking

Analyse van je public speaking skills:

  • Waar liggen je sterke punten?
  • Waar liggen verbeterpunten?
  • Hoe kom je over?

Inhoud:

  • Analyse van een opname van een presentatie.
  • Coachingsgesprek van 1,5 uur.

Kosten: € 245,00 ex. btw.

Aanmelden: liselotte@stemkunst.nl

Waar sta je als het gaat om je public speaking skills?

Als jij al regelmatig presentaties, lessen, workshops, webinars, vlogs, podcasts of trainingsfilmpjes maakt of al veel ervaring hebt met andere vormen van public speaking kan het zinvol zijn om een assessment te laten doen op het gebied van stemgebruik, non-verbale en verbale communicatie. Breng je de inhoudelijke boodschap helder over en ben je hierin boeiend en fascinerend om naar te luisteren en te kijken?

Ben jij benieuwd naar wat jouw sterke punten zijn, wat je kunt verbeteren en hoe het overkomt? Stuur ons dan een opname van jou. Dit is het liefst een opname van een event dat ook daadwerkelijk voor publiek heeft plaatsgevonden, maar voor beginners mag je ook een opname in scène zetten.

Aan de hand van de opname doen wij een assessment van jouw stemgebruik, expressie, non-verbale communicatie en retorische stijlmiddelen. We benoemen niet alleen wat je doet, maar geven ook aan welk effect dit heeft op de inhoudelijke boodschap en hoe deze kenmerken op basis van onderzoeken door het publiek geïnterpreteerd zullen worden. Ziet het publiek bijvoorbeeld een leider spreken, iemand die nerveus is, zien we deskundigheid, likeability, authenticiteit en welke kenmerken zijn hiervoor verantwoordelijk?

Werkwijze

Dit assessment wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek van 1,5 uur. In dit gesprek gaan we ook na wat jij graag zou willen uitstralen, welke uitstraling het beste bij je functie en spreektaak past en wat je hiervoor zou moeten toevoegen of weglaten. Dit gesprek kan online of live in onze trainingsruimte plaatsvinden.

Kosten

Analyse van 1 film + 1,5 gesprek: € 245,- excl. btw

Aanmelden

Als je graag een assessment van je public speaking skills wil om te weten waar je staat en waar je aan zou kunnen werken en meteen waardevolle tips wil krijgen waar je mee aan de slag kunt, stuur dan een mail naar: liselotte@stemkunst.nl