Masterclasses Boszhard academie

Wat ga je leren?

Als student van de opleiding Presentator word je opgeleid als beginnend presentator. Je bent daarna breed opgeleid om te kunnen presenteren op verschillende media-platformen zoals radio, televisie, sociale media, live presentaties en podcast. In verschillende contexten zoals dagvoorzitter, journaal, entertainment, komedie, pitchen, diepte-interview en vlogger. Werk je voor de radio, dan wordt het beroep vaak ‘omroeper’ genoemd.

Kosten: € 1.200 voor losse module, € 5.950 voor volledige programma (excl. btw)

Data: intake 28 & 29 juni 2023, audities zijn individueel online, programma van 09.09.2023 t/m 25.06.2024

Locatie: Houten

inschrijven

Ik ben nog niet overtuigd >


Meer informatie: 06-13749576 / liselotte@stemkunst.nl

Dé presentatorenopleiding van Nederland

De Boszhard Academie is dé springplank voor jonge presentatoren. Als student van de Boszhard Academie word je opgeleid als beginnend Presentator. Je bent dan breed opgeleid om (live) te kunnen presenteren op verschillende media-platformen zoals radio, televisie, sociale media en podcast. In verschillende contexten zoals, dagvoorzitter, journaal, entertainment, komedie, pitchen, diepte-interview en vlogger. De Boszhard academie is opgericht door Niels Boszhard, zoon van Ron Boszhard en neef van Carlo Boszhard als antwoord op de vraag hoe je je kunt ontwikkelen als presentator.

De studenten worden bijgestaan door presentatoren en trainers die zelf actief zijn in het werkveld. De talenten krijgen masterclasses van o.a. Ron Boszhard (presentator AVROTROS), presentatiecoach Simone van den Ende (van o.a. Chantal Janzen en Linda de Mol) talentenscout Britt van der Gaag (Casting director MULTA Casting), Marcel Bamberg (Dagvoorzitter en Presentator), Rian Gerritsen (Actrice en theatermaker), Laurien Verstraten (Presentatrice), Liselotte Hambeukers (Stemkunst) en nog veel meer.

Liselotte Hambeukers

Uw stemtrainer

De training wordt gegeven door Liselotte Hambeukers van Stemkunst. Liselotte is afgestudeerd als logopediste en tevens aan het conservatorium in Maastricht waar zij solozang Klassiek studeerde. Zij geeft trainingen op het gebied van stem, spraak en presentatie waarbij ze de opgedane kennis en ervaringen van beide opleidingen combineert.

meer over Liselotte >

Programma

Module 1 - Presenteren kun je leren

Module 2 - Doelgroep en kanalen

Module 3 - TV-format met improvisatie

Module 4 - Presenteren in praktijk

Module 5 - Presenteren op z’n best


Het volledige programma kun je hier downloaden: Brochure Boszhard Academie.


Voor meer informatie over deze opleiding kun je terecht op de website van de Boszhard Academie.

‘’Het heeft mij altijd geïnteresseerd hoe mijn vader Ron en oom Carlo Boszhard presentator zijn geworden. Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen als presentator? Bestaat er een opleiding of hoe bereik je de top? Op deze vragen kreeg ik tot voor kort geen antwoord. Daarom ontwikkelde ik de Boszhard Academie.’’

Niels Boszhard
Directeur & Presentator

Inschrijven voor de Boszhard academie voor presentatie talent

Liselotte is één van de docenten van de Boszhard academie. De inschrijving voor deze opleiding verloopt via de website van de Boszhard acedemie.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-13749576 of u kunt zich direct inschrijven op de website van de Boszhard academie.

Inschrijven via Boszhard academie